Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurare student

Buna ziua,
Un student care susține licenta acum, în luna iunie, mai este ulterior asigurat la sanatate? Multumesc pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:51, 18 Iunie 2019
Doar daca se angajeaza cu forme legale sau isi continua studiile.
Calitatea de asigurat inceteaza în termen de o lună de la data la care nu mai se mai încadrează în categoriile de asiguraţi.(de la data absolvirii facultatii)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am terminat facultatea dar nu am licenta, mai sunt asigurat din oficiu la sanatate ? mento123 mento123 Am 22 ani, am absolvit facultatea insa voi sustine examenul de licenta in februarie. Cat timp am fost student, am fost asigurat din oficiu, insa acum nu stiu ... (vezi toată discuția)
Somaj dupa terminarea facultatii cool_girl_em cool_girl_em suntem in luna iunie, luna aceasta termin si facultatea, mai exact pe douazeci si ceva dau licenta, scris şi oral. Cand trebuie sa mi depun dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)