Buna ziua.
Ca toti abonatii ENEL, detin un contract de furnizare, in care exista obligatii de ambele parti.
NICAIAERI in contractul dintre mine si ENEL NU se face nici o referire la faptul ca ENEL are dreptul sa puna la dispozitia altei entitati (societati) datele mele personale - si aici ma refer la compania de RECUPERATORI KRUCK !
Conform Legii impusa de CE, datele cu caracter personal NU pot fi intrebuintate FARA ACORDUL PARTII .
In acest moment, ENEL, FARA A AVEA ACORDUL MEU si fara ca eu sa fi fost instiintat, a transmis datele mele persoanale catre o alta societate, KRUCK Romania, date folosite de aceasta FARA CUNOSTINTA SI FARA ACORDUL MEU !
In al doilea rand, intreb:
- Unde este publicat PROTOCOLUL sau CONTRACTUL de asociere sau colaborare (ce o fi el) dintre ENEL si KRUCK, protocol sau acord PE CARE TREBUIE SA IL CUNOASTEM SI SA FIE PUBLIC IN INTREGIME - CU TOATE ENEXELE, si care ar fi trebuit bsa fie transmis IN SCRIS CU CONFIRMARE DE PRIMIRE CATRE TOTI ABONATII ENEL - odata ce aceste intelegeri dintre cele doua societati au efecte directe asupra uneia din partile contractanbte, respectiv beneficiarii finali ai ENEL !
In acest moment, ACESTE PROTOCOALE SAU INTELEGERI AU CARACTER SUBTERAN IN RAPORT CU CLIENTII ENEL - DEOARECE NU SUNT PUBLICE SI CUNOSCUTE NICIUNA DIN PREVEDERILE ACESTOR PROTOCOALE (intelegeri sau contracte) CARE AU SI PRODUC EFECTE ASUPRA CLIENTILOR.
REPET - NU EXISTA nicaieri in contractul ENEL si nici in METODOLOGIA DE FUNCTIONARE PREVAZUTA DE ORDINELE ANRE - nici un cuvant legat de dreptul ENEL de a instraina FARA ACORDUL STRICT SI PE OBIECT ABONATILOR datele personale spre a fi folosite un tert.
Deasemenea NU EXISTA nici o specificare a posibilitatii folosirii unor societati sau firme de RECUPERATORI fata de debitele abonatilor, in acest sens ANRE prevazand prin CONTRACTUL CADRU toate modalitatile legale de recuperare si obligare pentru sumele debit ale abonatilor.
DIN ACESTE MOTIVE -
- Consider ILEGALA transmiterea datelor personale ale abonatilor catre o alta societate - transmise de catre ENEL FARA ACORDUL SCRIS al abonatilor.
- CONSIDER ILEGALA folosirea colaborarii dintre ENEL si KRUCK privind recuperarea sumelor debit ATAT TIMP CAT KRUCK NU ESTE PARTE SEMNATARA A CONTRATULUI DE FURNIZARE A ENERGIEI - PROTOCOLUL DE COLABORARE NU ESTE PUBLIC IN INTREGIME SI COMUNICAT ABONATILOR ENEL, cu crepturile si obligatiile asumate prin contract pentru toate partile.
Am decis sa sesizez organismele de control ale Statului in acest sens si urmeaza sa iau legatura cu o casa de avocatura pentru a incerca sa deschid o actiune judecatoreasca in pretentii fata de ENEL Romania si KRUCK.
KRUCK este sesizat de ENEL PENTRU REXCUPERAREA UNOR SUME CARE NU AU AJUNS LA TERMENUL CONTRACTUAL DE ACHITARE FARA NICI O INTERVENTIE JURIDICA !!!
Conform ordinului ANRE 88/2015 cap.4.3 privind raspunderea contractuala, sunt indicate perioadele de achitare a datoriilor.
ENEL IN MOD ABUZIV si ILEGAL transmite catre aceasta societate DE TIP CAPUSE sume spre recuperare - SUME CARE SUNT IUN TERMEN LEGAL DE ACHITARE DE CATRE ABONAT !!!
AM DOVADA CLARA SI SCRISA FATA DE ACEASTA AFIRMATIE !
Ce inseamna asta ?
KRUCK Romania - INCASEAZA ILEGAL SUME PENTRU DEBITE CARE NU AU AJUNS LA PERIOADA DE A PUTEA EVENTUAL SA FIE SUPUSE UNEI RECUPERARI FORTATE - CHIAR DE CATRE ENEL - !!!
Care este parerea dumneavoastra fata de acest subiect ?
Din pacate folositi in mod bombastic o serie de termeni juridici fără a avea cunostinte despre semnificația acestora.In al doilea rand daca faceti o sesizare adresata cui credeti dvs referitor la problema indicată această trebuie sa fie scurtă.clara si la obiect.nimeni nu pierde timpul citind ditirambele dvs.Ati primit suficiente răspunsuri dar se pare ca va intereseaza mai mult sa faceti parada cu niste termeni juridici.Nu exista nici un protocol și nu este nevoie orice persoana juridică poate cesiona creanțele avute unor societăți gen kruk.Orice abuz în procedura de executare silită se poate remedia pe calea contestației la executare.