avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... delegat fara delegare(rog raspuns urgent)
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

delegat fara delegare(rog raspuns urgent)

salut,ma confrunt cu urmatoarea problema:se doreste transferul meu in alt magazin,fara acordul meu;inca nu am primit delegare(stiu ca pot fi delegat fara acordul meu ,o singura data,maxim 60 de zile).Maine dimineata,cand voi ajunge la serviciu,mi se va interzice sa intru in magazin(asa s-a intamplat cu alti colegi care au cedat intimidariilor)...desi eu am marfa pe stoc,gestiune de care raspund...ce variante am?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:56, 26 Noiembrie 2009
Sa lamurim intai ce scrie in CIM la locul muncii. In CIM locul muncii este specificat cu numele magazinului?
scrie numele companiei,banuiesc ca pe act aditional e trecut ca punct de lucru- magazinul-
am semnat azi delegarea pe ziua in curs 26.11 cand mai aveam 2 ore si-mi terminam tura;am ramas la program inca 2 ore si am plecat acasa.Pot fi pus absent?...delegarea nu era inca semnata de presedinte si HR.
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
unombun, utilizator
Delegarea de cand incepe ? ... nu cred ca puteti fi pus absent nemotivat, atata timp cat ati fost prezent la munca.
azi a inceput delegarea, eu semnand-o cu 2 ore inainte de incheiera turei

Alte discuții în legătură

Pot fi transferata fara sa semnez? creata3112 creata3112 Buna ziua Lucrez la o soc privata in comert, ca sef departament. Sunt unic intretinator de familie avand 2 copii minori de 11 si 9 ani. Acum 2 luni am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! la începutul lunii am decis sa încetez activitatea ... SandraMarciuc SandraMarciuc Buna ziua ! La începutul lunii am decis sa încetez activitatea la locul actual de munca, inițial voiam sa stau 2 sapt in preaviz, dar intr-un final stau ... (vezi toată discuția)
Refuz incetare cim cu acordul partilor pop1234 pop1234 Am depus cu o saptamana in urma o cerere de incetare a CIM cu acordul partilor incepand cu data de astazi mentionand ca ma voi angaja la o alta firma, insa ... (vezi toată discuția)