avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Marire colectiva salariu in timpul CCC(contract ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Marire colectiva salariu in timpul CCC(contract suspendat)

Buna ziua!
Sotia mea este in concediu de crestere a copilului, avind CIM suspendat. In urma cu cateva luni, in cadrul companiei s-a facut o marire colectiva de salariu (in urma negocierii sindicatului).
Intrebarea mea este: Cand se intoarce la munca(aprilie 2020) va beneficia de aceasta marire colectiva incepand cu reluarea activitatii saiu trebuiesc facute ceva demersuri catre angajator? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: dragos.b65 , utilizator 14:45, 1 Iulie 2019
Cand se va intoarce la munca(aprilie 2020) va beneficia de aceasta marire colectiva incepand cu reluarea activitatii , potrivit art.10 alin.8 din Legea 202/2002.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Creșterea salariului in concediu medical Lumidee Lumidee Buna ziua! In perioada dec. 2010 -iunie 2011 am stat in concediu medical pt ca am avut o sarcina cu probleme. In aceasta perioada compania la care sunt ... (vezi toată discuția)
Mariri salariale in timpul concediului prenatal oana123456 oana123456 Buna ziua, Voi intra in concediu prenatal in luna aprilie 2016. In mai 2016 in cadrul companiei se ofera mariri salariale. Pot beneficia si eu de aceste ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt in concediu creștere copil și pentru asta contractul ... Ilinca Alexandra Ilinca Alexandra Buna ziua! Sunt in concediu creștere copil și pentru asta contractul colectiv de muncă a fost suspendat, in cei aproape doi ani în care am stat acasă cu , ... (vezi toată discuția)