avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... propunere program vizita - preluarea sa nu se faca la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

propunere program vizita - preluarea sa nu se faca la domiciliul mamei si eventual in lipsa ei

Ma puteti ajuta cu o propunere de program de vizita in care copilul sa nu fie preluat de la domiciliul mamei? Ce solutie ar fi? In timpul saptamanii sau cand nu sunt vacante s-ar putea face preluarea si de la scoala, insa in weekend/timpul vacantei, ce variante ar fi? Pentru vacanta ce program sugerati? Ar trebui cumva sa se tina cont si de concediul parintilor.
Ultima modificare: Marți, 2 Iulie 2019
againstPAS, utilizator

againstPAS a scris:

Sa vad optiuni la care poate nu m-am gandit. Sau doar ca sa ma aflu in treaba.
In mod real nu am inteles rolul dvs ca moderator. Cu tot respectul, nu prea sunteti "moderata" cand vine vorba de tati versus mamici.



Pai, ca moderator am grija printre altele, ca utilizatorii sa nu deschida topicuri ca sa se afle in treaba si nici discutii noi pe aceeasi tema. Si asta indiferent cine sunteti mama , tata sau vecinul cuiva.
Daca tot intrebati ceva si vi se ofera o idee, alternativa, puteti analiza acea idee, dar sa faceti afirmatia asta :

este complet inutil cam orice fel de program, poate sa fie si cu preluare de la Cotroceni, ca tot la fel nu-l va respecta mamica ca nu are de ce.

echivaleaza cu " vorbiti voi ca prostii ca oricum nu se respecta.."
cum discutia oricum nu e pe subiectul postat, mutati-va pe topicul celalalt, asta se inchide.
Ultima modificare: Joi, 4 Iulie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am făcut o plângere pentru abuz emoțional la dgaspc. pot cere schimbarea domiciliului minorului și program de vizită pentru mamă, dacă se dovedește că e întemeiată? Niky84 Niky84 Buna ziua!Am facut o plangere pt abuz emotional la Protectia Copilului si astept raspuns,iar daca se dovedeste ca mama il abuzeaza emotional,pot cere schimbare ... (vezi toată discuția)
Care este rolul asistenței sociale în cazul divorțului cu minori? liviu333 liviu333 Va salut avocatnet.ro, Va retin cu urmatoarea problema din care va rog sa ma ajutati sa inteleg. Pe parcursul divortului care a durat 6 luni, am inaintat ... (vezi toată discuția)