Bună seară cum pot obține custodia totala la copil are 1 an și 7 luni de mama la fetita m am despărțit acum 2 luni am aflat ca ea își refacuse viata cu altciineva ea de atunci nu ma ajutat cu nimic ea este cu altcineva . Este în afara țării eu am Dăto în judecata luna trecută în ce condiții pot obține custodia minorei doar a mea fără a fii nevoit sa am nevoie de acordul sau semnătura ei
Avocatul este obligat din rațiuni de ordin deontologic să aibă o abordare echilibrată, să pună în balanță posibile evoluții ale cazului, nu să facă promisiuni foarte optimiste, fără a fi la curent cu detaliile!
Instanta de judecata va da eficienta principiului interesului superior al minorului.
Acest interes are intaietate, dincolo de conflictele care survin, intre parinti.
Asa cum s-a mentionat mai sus, practica instantelor de judecata este in sensul de a stabili locuinta minorilor la mama, insa de la aceasta regula sunt si exceptii.
Divort
onitamicoara
ma numesc rus onita si am fost casatorita 7 ani de zile din care a rezultat un copil si are 7 ani si acum suntem in divort ,am plecat de acasa deoarece nu am ... (vezi toată discuția)