Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Plata facturi asociatie

Daca plata pt. fiecare factura se face prin chitanta care precizeaza si numarul facturii e corect ca in fisa de client (fisa analitica partener)firma/furnizorul sa iti scada datorii mai vechi si sa iti dea ca mai ai de plata un total care e detaliat cu facturile mai recenta dar pt care ai chitanta ca le-ai platit?
Exemplu am de plata 4 facturi: A, B, C, D fiecare de 10 lei. Eu nu platesc factura A si B in schimb platesc factura C si D, am chitanta 10 reprezentand factura C si inca una reprezentand 10 lei factura D. Imi vine fisa cu restanta 20 lei pt. facturile C si D.
Imi explicati daca e corecta justificarea pt. fisa restanta sau trebuiau sa specifice obligatoriu pt. ce factura este respectiva restanta.
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: m1205 , utilizator 15:09, 28 Iulie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Exista dispozitii exprese care prevad fara exceptie ordinea de stingere a datoriilor
Indiferent de interesul proprietarului,administratorul de imobil are obligatia legala sa respecte si sa aplice neconditionat dispozitiile in domeniu sa acopere debitul cel mai vechi-suma de baza +penalitatile aferente
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dupa cum vi s-a raspuns ordinea stingerii datoriilor este ordinea in care s-au nascut.
Adica cele mai vechi si penalizarile aferente apoi urmatoarea si tot asa.

Dv puteti plati in cont si sa scrieti si Martie 2020 dar el oricum scade conform legii contabilitatii.

Daca s-ar aplica gandirea dumneavoastra v-ati pacali singur.
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2019
w_v_w_v, utilizator
instanta tine cont de ceea ce s a plătit.
Celelalte sume pot fi contestate

-Editat de admin: postați fără să mai comentați mesajele celorlalți, mulțumesc-
Ultima modificare: Duminică, 28 Iulie 2019
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante la cheltuieli intretinere dan_crihan dan_crihan Buna ziua Administrez un bloc de locuinte. Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Un apartament este restant la plata intretinerii pe o perioada de 10 luni, ... (vezi toată discuția)
Încãlcarea unui ordin judecãtoresc CiprianBirtea CiprianBirtea Am fost dat în judecată de Asociaţia de Proprietari, a câştigat asociaţia, iar în hotărârea judecătorească scrie că trebuie să achit 22.119 RON, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am restante la cheltuielile de bloc. se pot achita ... Andrei Gh Andrei Gh Buna ziua. Am restante la cheltuielile de bloc. Se pot achita si partial sau este obligatoriu sa fie achitate sume intregi. Fiindca eu vroiam sa achit o ... (vezi toată discuția)