Daca plata pt. fiecare factura se face prin chitanta care precizeaza si numarul facturii e corect ca in fisa de client (fisa analitica partener)firma/furnizorul sa iti scada datorii mai vechi si sa iti dea ca mai ai de plata un total care e detaliat cu facturile mai recenta dar pt care ai chitanta ca le-ai platit?
Exemplu am de plata 4 facturi: A, B, C, D fiecare de 10 lei. Eu nu platesc factura A si B in schimb platesc factura C si D, am chitanta 10 reprezentand factura C si inca una reprezentand 10 lei factura D. Imi vine fisa cu restanta 20 lei pt. facturile C si D.
Imi explicati daca e corecta justificarea pt. fisa restanta sau trebuiau sa specifice obligatoriu pt. ce factura este respectiva restanta.
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Exista dispozitii exprese care prevad fara exceptie ordinea de stingere a datoriilor
Indiferent de interesul proprietarului,administratorul de imobil are obligatia legala sa respecte si sa aplice neconditionat dispozitiile in domeniu sa acopere debitul cel mai vechi-suma de baza +penalitatile aferente
w_v_w_v
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Dupa cum vi s-a raspuns ordinea stingerii datoriilor este ordinea in care s-au nascut.
Adica cele mai vechi si penalizarile aferente apoi urmatoarea si tot asa.
Dv puteti plati in cont si sa scrieti si Martie 2020 dar el oricum scade conform legii contabilitatii.