avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Master pentru absolvent de Drept
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Master pentru absolvent de Drept

Buna ziua! Un absolvent al Facultatii de Drept, poate sa lucreze in Ministerul de Interne, daca face un master in psihologie sau in criminalistica? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mara2017 , utilizator 12:17, 30 Octombrie 2019
Un absolvent al Facultatii de Drept, poate sa lucreze in Ministerul de Interne.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce as putea sa fac sa ajung sa lucrez in politie dupa ce termin facultatea de drept Deaa Deaa sunt anul 4 la facultatea de drept si as vrea sa stiu daca un master in criminalistica mi-ar oferii oportunitatea sa ajung sa lucrez ca si criminalist, sau ce ... (vezi toată discuția)
Psihologie criminalistica estera2 estera2 ce facultate trebuie sa urmez k sa devin psiholog criminalistic? din cate stiu dupa ce termin facultatea de psihologie fac cea de psihologie criminalistica... ... (vezi toată discuția)
Psiholog criminalist!? Adeleidis Adeleidis Buna ziua tuturor. Am si eu o nelamurire. Cum trebuie sa procedez exact pentru a deveni psiholog criminalist? Trebuie sa termin Facultatea de Drept ... (vezi toată discuția)