avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Escrocherie la o companie de apă
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Escrocherie la o companie de apă

Eu am un apometru a cărui rotiță se învârtea și când nu consumam apă. Escrocii de la o companie de apă m-au mințit că am avarie, dar nu am avut nicio avarie, cum s-au băgat acolo la apometru și au umblat la el, cum rotița a încetat să se mai învârtă. Poate cineva să-mi explice și mie ce escrocherie au făcut escrocii de la compania de apă de rotița la apometru se învârtea fără să consum apă și cum s-au băgat escrocii acolo, rotița a încetat să se mai învârtă? E o escrocherie pe care cei le la o compania de apă o fac la mulți oameni, astfel oamenii se trezesc cu consum foarte mare, iar apoi următoarea lună apometrul revine la normal. Am văzut că și alți oameni au pățit la fel. Poate cineva să-mi explice această enigmă ? Îmi pare rău că nu am filmat și nu am înregistrat discuția cu o cameră video ascunsă, pentru că din păcate și acum pățesc la fel și din păcate dacă duc la o firmă de metrologie apometrul, o să zică că apometrul este bun, pentru că eu nu pot dovedi din păcate că cei de la compania de apă fac o șmecherie ca la apometru să se rotească rotița când nu consum apă. După cum am văzut pe internet și alți oameni au pățit la fel ca și mine. [ link extern ] )
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
RicaRamurica, utilizator
Ar trebui sa chemati pe cineva sa controleze cand se invarte rotita ca sa se constate si sa se.calculeze pierderea suferita de dvs.
Problema este insa ca nu prea ati rezolva mare lucru.

V-ati gandit ca asociatia castiga acesti bani?
Asociatia plateste doar ceea ce vine pe factura pe scara si acei bani ies in plus.
Cereti la asociatie in scris sa vedeti factura si calculele.

Ce ati vrea de fapt?
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Verisoara mea mea nu locuieste la bloc , , sunt sigur ca cei de la compania de apa sunt niste escroci, au venit acasa la mine, si le-am aratat ca rotita la apometru se invarte, fara ca eu sa consum apa, caci aveam robinetele inchise. M-au mintit ca am avarie. I-am pus pe escroci sa se uite la apometru, escrocii nu stiu ce au facut la apometru, dar imediat dupa ce s-au bagat acolo, rotita a incetat sa se mai invarta. Am facut multe petitii celor de la compania de apa si din 150 mc , mi-au dat inapoi banii pentru 149 mc. Apoi apometrul a revenit la normal la 2 mc pe luna. Acum in lunile martie si aprilie escrocii au umblat din nou si apometrul a inregistat intr-o luna 167 mc si in alta luna 63 mc, acum escrocii nu mai vor sa imi restituie banii pe cei 230 mc inregistrati de apometru la care ei umbla si cine stie ce smecherie fac. Am citit in ziar, si am vazut ca o doamna profesoara din Bacau a patit la fel, apometrul ei a revenit la normal dupa ce a indicat peste 200 mc intr-o luna, deci asta imi arata clar ca este vorba de aceeasi escrocherie facuta de escrocii de la companiile de apa. Nu imi explic ce smecherie fac ei, ca rotita la apometru sa se invarta singura, se vede ca baga aer in teava, si cand au intrat acolo au scos aerul din teava, nu stiu ce smecherie fac, partea proasta este ca nu pot dovedi, Apometrul arata 2 mc pe luna timp de 10 luni de zile, si apoi 2 luni de zile imi arata foarte mult , se vede ca iar au facut vreo hotie. PARTEA PROASTA ESTE CA NU POT DOVEDI ! NU STIU CE SA MAI FAC ! CAND I-AM INTREBAT PE ESCROCI DE CE ROTITA LA APOMETRU SE INVARTE FARA CONSUM de apa si fara nicio avarie , SI CUM AU FACUT SA OPREASCA ROTITA SA NU SE MAI INVARTA, AU RAS LA MINE SI AU PLECAT, SE VEDE CLAR CA FAC VREO SMECHERIE CA SA PLATEASCA BIETII OAMENI de 100 de ori mai mult decat consuma ! TOT ASA O FEMEIE S-A TREZIT CU 4700 DE LEI PE LUNA. DACA MA DUC LA O FIRMA SA CONTROLEZE APOMETRUL, AIA DE LA FIRMA O SA ZICA CA E BUN, CA EU NU POT DOVEDI CE HOTIE FAC CEI DE LA COMPANIA DE APA, DAR E SIGUR CA FAC O HOTIE, CACI DUPA CE APOMETRUL A ARATAT 163 MC, REVINE SINGUR LA NORMAL. DECI SE VEDE CLAR CA ESTE O HOTIE , CA ALTFEL NU AR REVENI LA NORMAL. ( AS VREA CA ESCROCII DE LA COMPANIA DE APA SA IMI DEA BANII INAPOI). M-AM UITAT IN ZIAR SI AM VAZUT CA MULTE PERSOANE SUNT IN ACEEASI SITUATIE CA SI MINE.
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Iulie 2019
RicaRamurica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Escrocherii facute de compania de apa Hamarsold100 Hamarsold100 Mentionez ca eu nu consum pe luna decat 2-3 mc de apa. In luna mai si iunie 2017 escrocii de la Compania de Apa au facut o smecherie, ceva, la contorul de apa, ... (vezi toată discuția)
Problema cu apometrele Hamarsold100 Hamarsold100 Eu am 2 apometre , unul se afla in curte si altul in afara curtii, amandoua pentru apa rece. Cel din curte a inregistrat din luna septembrie 2016 pana in ... (vezi toată discuția)
Consum apa rece exagerat in ultimele 2 luni... blackfriday blackfriday Buna as dori sa stiu daca se mai poate face ceva. Mi-a venit factura de la apa furnizor este sc.apa serv valea jiului s.a pe luna octombrie de 94 mc de apa ... (vezi toată discuția)