Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Inregistrare telefonica

Daca vreau sa ma duc la reteaua de telefonie la care sunt abonat si vreau sa acult o inregistrare telefonica, o pot asculta?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:57, 31 Iulie 2019
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu o puteti asculta pentru ca nu exista.
Si chiar daca ar fi existat nu ati fi putut sa o asculati decat la parchet daca ati fi fost anchetat.
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. ce fac in cazul unei amenintari telefonice? zangre zangre Daca cineva m-a amenintat cu violenta la telefon si eu l-am inregistrat si mie acum mi-e frica sa nu faca acele lucruri pot face ceva? Ma poate apara legea in ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa aflu daca convorbirile mele telefonice au fost interceptate si eu am fost urmarit? viopop viopop sint sigur ca telefoanele mele au fost (si probabil mai sint)urmarite vreau sa aflu care/i modalitatea ca procuratura sa/mi comunice ca au fost urmarite ... (vezi toată discuția)
Amenintare telefonica de la patron diamant24 diamant24 Buna ziua ! Astazi am fost sunata la locul de munca de patronul firmei la care lucrez,acesta m-a bagat in preaviz de 20 de zile pe motiv de desfiintare a ... (vezi toată discuția)