Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie

Indemnizatie
Cel mai recent răspuns: alinapascu12 , utilizator 00:11, 6 Septembrie 2019
Buna seara revin din nou cu o intrebare...Dacă tatăl copilului care împlinește luna aceasta varsta de 2 ani nu îndeplinește condițiile pentru a sta acasa cu copilul in luna tatalui cum este numita o sa mai iau indemnizație luna aceasta mentionez ca am nascut al doilea copil pe data de 19 07 2019 si voi merge in continuare cu ccc2! Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2019
alinapascu12, utilizator
Dacă tatăl copilului care împlinește luna aceasta varsta de 2 ani nu îndeplinește condițiile pentru a sta acasa cu copilul in luna tatalui , veti beneficia de indemnizația pentru CCC1 si luna aceasta .

Din CCC1 intrati in CCC2.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc2 Anaeli_dany Anaeli_dany Sunt in concediu de crestere copil pana face copilul 2 ani pe data de 30.04.16 eu ar trebuii sa ma intorc la munca cu o luna mai devreme dar su t gravida cu ... (vezi toată discuția)
Suprapunere concedii de crestere copil mia_livia mia_livia Buna seara.Vreau sa ma ajutati in urmatoarea situatie:momentan ma aflu in concediu de crestere copil.Am nascut pe 11 iunie 2013 si am concediu pana pe 11 mai ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie al doilea copil eualexandra eualexandra Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: la anul voi naste al doilea copil aproximativ la aceeasi data cand primul va implini 2 ani. Eu am luat ... (vezi toată discuția)