avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Impartirea claselor a V- a
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Impartirea claselor a V- a

Buna ziua! Copilul meu trece clasa
a V- a. A invatat in acesti 5 ani intr- o clasa in care noi parintii am investit destul de mult. In scoala aceasta sunt 2 clase de a V a. Din cadrul altei scoli din comuna au venit alti copii care vor trece a V a la ei la scoala fiind pana la clasa a V-a. Directoarea a facut 3 clase de a V a. A B C. Dansa a despartit copii de la A ( unde era copilul meu) in cele 3 clase. 7 copii la A 3 la B si 6 la C. Pe cei de la B la fel , formand astfel inca o clasa impreuna cu cei veniti. Va intreb daca este normal si legal sa dezbini o clasa de copii care au fost impreuna 5 ani atat timp cat s- ar fi putut face completari cu copii care au venit de la alta scoala? Mentionez ca, clasa A unde a fost fiul meu a ramas pe loc in timp ce , celelalte doua au fost mutate in alta cladire. De transfer inapoi la clasa lui nu se pune problema pt ca refuza directoarea. Ce pot face legal? Copilul plange si refuza sa mearga la scoala spunand ca cei mai buni prieteni au ramas in clasa lui.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 20:23, 14 Septembrie 2019
e o problema de management, nu legala. cu toate acestea, va puteti plange la inspectoratul scolar competent. in astfel de situatii exista mereu nemultumiri.
Va multumesc! Sa inteleg ca traim in tara in care un consiliu de administratie format din profesori ,consilieri si alti membri ,pot decide viitorul copilului meu, pot face schimbari majore ca cel explicat mai sus , schimbari care afecteaza puternic emotional si psihic, schimbari care nu fac decat sa umileasca parintii doar prin simplu fapt ca noi nu am stiut de aceste reorganizari decat la inceputul anului. Acest consiliu are toate drepturile din lume sa imi ia copilul din clasa lui din banca lui de langa colegii lui si sa il duca unde vor dansii? Inspectorat spuneti? Pai sunt tot fratii lor si stiti asta. Ne meritam soarta!


Adrian Dimitriu a scris:

e o problema de management, nu legala. cu toate acestea, va puteti plange la inspectoratul scolar competent. in astfel de situatii exista mereu nemultumiri.

Înțelegeți greșit. Încercați să vă maturizați
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Septembrie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua , comunitatea de parinti ai unei clase dintr-o scoala ... Alexandra.Lepadatu Alexandra.Lepadatu Buna ziua , Comunitatea de parinti ai unei clase dintr-o scoala cu prestigiu din orasul nostru se confrunta cu o situatie destul de agasanta . Speta este ... (vezi toată discuția)
Învățământ -profesor cu probleme SimoCI SimoCI Bună ziua. Fiul meu a terminat clasa a7-a si este corigent la matematica, la fel ca inca 15, numai din clasa lui. In numeroase randuri parintii au incercat sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 ... andreea 19 19 andreea 19 19 Buna ziua ! Băiatul meu a rămas repetent pentru ca după 3 săptămâni de greva in care profesorul de fizica a revenit la școala nu a vrut să-l asculte ... (vezi toată discuția)