avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lipsa de reactie din partea asociatiei de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lipsa de reactie din partea asociatiei de proprietari

In urma unor lucrari efectuate de compania Electrica Brasov, prin care au scos contoarele apartamentelor pe casa scarii, nu mai avem curent pe scara si in casa scarii. Am facut o sesizare scrisa asociatiei de proprietari prin cale le-am adus la cunostinta problema. Au trecut doua luni ... nu am primit nici un raspuns si nici nu s-a rezolvat problema.
Va rog sa ma indrumati ce anume trebuie sa fac in continuare si cui sa ma adresez.
Mentionez ca am calitatea de proprietar al unui apartament din aceasta asociatie.
multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , moderator 05:22, 18 Septembrie 2019
Cand se afiseaza lista de plata contestați partea din ea ce reprezintă salariile dumnealor pentru neindeplinirea atribuțiilor de serviciu.
Va rog sa-mi dati o solutie legala si pertinenta pentru a rezolva problema cat mai repede, nu o “ vendeta” fara sfarsit.
Multumesc
Atunci faceți o reclamație la Electrica Brașov, nu asociația e vinovată, ci firma care a lucrat. Și nu a lucrat pentru ca a vrut asociația, ci pentru ca e o obligație legală ca acei contori sa fie în afara proprietății private.

Ultima modificare: Luni, 16 Septembrie 2019
latka, moderator
Initial sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari
Care reprezentant nu are nici o legătură cu problema. Sesizarea se face către compania care a executat lucrarea. Ce treaba are asociația? Proprietarul care a întrebat aici de problema are și proprietate comună.

Alte discuții în legătură

Branșare neautorizată la rețeaua electrică a blocului Oana-Dana Oana-Dana Bună seara, locuiesc într-un bloc P + 2 cu 3 scări, 18 apartamente, fără lift. Consumul de electricitate pentru iluminarea spațiului comun (cele trei ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! conform legii legea 196/2018 nu imi este clar daca ... asproprac asproprac Buna ziua! Conform legii Legea 196/2018 nu imi este clar daca avem un proprietar persoana juridica care detine 10 apartamente, la adunarea generala trebuie ... (vezi toată discuția)
Statut asociatie de proprietari pandatao pandatao Buna ziua! Am inceput formalitatile pentru infiintarea unei Asociatii de Proprietari, format din 6 scari de bloc. Scopul nostru este reabilitarea ... (vezi toată discuția)