avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire 1/3 din salariu: cui comunic că trebuie să ...
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire 1/3 din salariu: cui comunic că trebuie să achit și pensie de întreținere pentru minor? Din cauza popririi nu mai pot să o plătesc

Buna ziua,

In cazul in care am primit poprire de la un executor la Angajator (in urma unui proces pierdut) cum sau mai exact cui comunic faptul ca am de platit lunar o suma ca pensie lunara de intretinere al unui copil de al meu? Este inclus in hotarea de divort si cred ca aceasta suma ar trebui exclus din calculul sumei poprite, nu pot (nici de as vrea) sa nu platesc acea suma.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Septembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:53, 19 Septembrie 2019
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
va trebui sa faceti contestatie la executare. Contestatia se depune in termen de 15 zile la judecatorie.
Daca ati ratat termenul, singura posibilitate sa va fie diminuat a executarea, e sa ceara mama executarea dvs silita pt ca nu platiti pensia si atunci, pt 2 popriri, veti avea retinere de jumatate din salariu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pentru pensie de intretinere gabaf gabaf In cazul divortului pronuntat la notar dupa cite luni poate merge fosta sotie la un executor judecatoresc ptr a-mi pune poprire pe salariu ptr pensia de ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)
Executare silita-dubla poprire tudorioan tudorioan Este vorba despre o executare silita-pentru un credit nerambursat- prin dispozitia de infiintare a popririi pe venit emisa de un executoru judecatoresc prin ... (vezi toată discuția)