avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma inactiva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma inactiva

Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare tva si aceea înștiințare este pt contribuabili care au tva.imi pot continua activitatea?
Ultima modificare: Joi, 3 Octombrie 2019
Ioan Petru Butariu, Contabil
Cel mai recent răspuns: MinolaRaisa120 , utilizator 13:01, 16 Octombrie 2019
Buna ziua, va rog daca puteti sa ma lamuriti si pe mn, daca am depus o notificare catre Anaf pt a reactiva firma,
(srl neplatitor de tva)inactiva din motive de nedepunerea actelor declarative, in cat timp se reactiveaza societatea.Multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate fara acte contabile.ce-i de facut? ela david ela david Societatea infiintata in 2010. Functioneaza 1-2 luni, se depun declaratiile corespondente actualei D112...si cam atat....Contabila plecata din tara, nu tu ... (vezi toată discuția)
Inactivare societate SertIT SertIT Buna ziua, am aflat in august 2015, cand am vrut sa inregistrez firma ca platitoare de tva, ca societatea a fost declarata inactiva din luna mai 2015. Nu am ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)