avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... OPC ul poate controla respectarea juridica a ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

OPC ul poate controla respectarea juridica a contractului?

buna ziua

am un control de la OPC pentru o reclamatie a unui client pentru nerespectarea termenului contractual!
pe scurt : am incheiat un contract cu un client pentru a realiza structura unei case pe str lemn . un termen de 8 saptamani pentru realizare si montaj din momentul realizarii proiectului. totul trebuia sa fie ok dar pe parcursul executiei , clientul a modificat proiectul - compartimentari interioare - si proiectul a depasit timpul calculat de noi pentru executie! Contractul era doar pentru executie - din momentul finalizarii proiectului si autorizarii acestuia! Noi nu am gresit cu nimic ca si termen dar cei de la OPC ne spun ca - sunt 8 saptamani de la semnare contract ! Trecand peste faptul ca noi nu am gresit cu nimic , I.am intrebat...unde prevede legea ca OPCul sa analizeze juridic un contract pentruca cine se ocupa de control nu are studii juridice si nici de constructii! Clientii respectivi au facturi restante de 1an!!!!! ( lucrarea a fost predata acum un an) dar OPCul tine cont doar ca au fost facturi platite in cea mai mare parte!!!! Multumesc

Alte discuții în legătură

Livrare intracomunitara antonia_m09 antonia_m09 Suntem o societate de productie de casute de vacanta din lemn , platitoare de TVA, marfurile produse le livram in Italia unei firme platitoare TVA . ... (vezi toată discuția)
Firma termopane care nu-si respecta contractul marinado marinado Am incheiat in luna ian 2010 un contract cu o irma de termopane care ma asigura ca in 10 zile comanda va fi onorata. in 23 martie 2010 (dupa 40 zile) m-au ... (vezi toată discuția)
Emitere bon fiscal sau chitanta bigal bigal buna ziua...firma mea produce scari interioare din lemn la comanda...cum noi realizam montajul acestora la locatia clientului ( persoana fizica ) in tara, va ... (vezi toată discuția)