Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Perturbarea liniștii publice

Bună ziua!Ce pot face legal :in fața blocului meu se construiește o alta clădire.Dc la început făceau gălăgie începând cu ora 8 am,acum început să facă cu ora 7.00.Cu-i mă pot adresa și dc am vreun temei legal care mă poate susține în demersul meu?
Mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:33, 17 Octombrie 2019
In cazul construirii de imobile este firesc sa se realizeze neajunsuri gen zgomot
Daca se incalza disp L nr 61/1001 republicata a puteti adresa politiei locale si primariei care a emis autorizatia de constructie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 61/1991 ursu73 ursu73 Apartamentul de deasupra este inchiriat, si prin el se perinda tot felul de oameni galagiosi si mai putin educati. Pot sa-l oblig legal pe propietar sa-si ... (vezi toată discuția)
Vecini gălagiosi deasupra și dedesubt simdav1 simdav1 Locuieșc intr-un bloc la etajul 2. Vecinii de la etajul 3 au activitate intensa după ora 22:30 - aspira, fac curățenie, muta scaunele, dulapurile, fac ... (vezi toată discuția)
Ore liniste -ora galagie utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Ințeleg că tocmai s-a votat amenda mare pt gălăgie în timpul orelor de liniște, care sunt 22-8 și 13-14!!! Atât??? Adică restul orelor ... (vezi toată discuția)