avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizație copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizație copil

Sunt o mămică care este în concediu creștere copil și sunt din nou gravidă cu al doilea bebeluș. As naște în septembrie 2020 cad ar trebuii sa ma întorc la munca din concediu de creștere pt primul copil. Pot sa întru în concediu de creștere al doilea copil fără sa ma întorc la munca? Se poate continua cu suspendarea contractului pt încă 2 ani? Cum se calculează noua indemnizație? Este nevoie sa anunț și sa completez vreun act? Va mulțumesc pt raspuns
Cel mai recent răspuns: DanaCaplea , utilizator 16:38, 24 Octombrie 2019
Intr-adevar, nu ne-am inteles, deoarece ati mentionat "Primul copil împlinește vârsta de 2 ani în noiembrie pe 2." .... fara a preciza si anul.

Puteti întra din nou în ccc pentru cel de-al doilea bebeluș fără sa va reîntoarceti la munca,
Va mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare stimulent zsigmond_viorel zsigmond_viorel Buna seara! Lamuriti-ma si pe mine daca eu vreau sa primesc stimulentul de 500 de lei si sa ma intorc la munca cat de repede o pot face ? si in acei 500 se ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe ... Vacarus Andreea Vacarus Andreea Bună ziua!Am un copil care împlinește vârstă de 2 ani oe 8 noiembrie anul acesta ,iar in aprilie am născut un bebe ,ceea ce înseamnă că am beneficiat ... (vezi toată discuția)