avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziu
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziu

In urma cu aproximativ 2 ani de zile am aplicat pentru start up nation. Proiectul a fost aprobat cu succes pentru o croitorie. Ulterior m-am răzgândit și am vrut sa renunț la proiect. Doamna care s-a ocupat de dosarul meu a găsit o persoana interesată sa preia firma.
Totul bine și frumos. Am semnat actele de schimbare a administratorului la filma iar toate actele s-au modificat pe el. Persoana care a cumpărat firma nu a achiziționat cele necesare unei firme de confecții ci altceva cu ajutorul modificărilor făcute de persoana de la consultanta “ilegal” in dosar pentru firma la care visa el( Bitcoin), afacerea bine înțeles nu a mers. Iar banca își așteaptă ratele ca sa fie plătite. El a fugit din țara și nu avem cum da de el. Iar acum banca ma contactează zilnic, m-a dat in judecată cu executare silită pentru datorii. Și uite așa am rămas cu un credit de 20 și ceva de mii de €, iar eu nu am văzut un leu.
Cum as putea proceda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:50, 24 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mergeti la avocat ca sa va studieze cazul.
Poate reuseste sa gaseasca o cale dupa ce discuta mai mult cu dvs. si studiaza actele.
Macar sa va recuperati o parte din prejudiciu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate comercială pentru minat criptomonede: sub ce cod caen poate funcționa și cum se pot înregistra veniturile în contabilitate? dorin stefan dorin stefan Buna ziua. Particip la un program de accesare fonduri europene si incerc sa realizez un proiect pentru activitatea de minat criptomonede. As dori cateva ... (vezi toată discuția)
Programul start-up nation romÂnia casandrescu_carmen casandrescu_carmen Programul START-UP NATION ROMÂNIA se refera la prima afacere, sau la prima firma infiintata dupa 1 ian 2017?. Mentionez ca sunt persoana peste 50 ani, nu ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene IAndra04 IAndra04 Bună ziua. Doresc să aplic pentru fonduri europene, iar firma de consultanță îmi cere un avans de 1500 de euro și 7% la final din valoarea proiectului ... (vezi toată discuția)