avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1289 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Plata sponzorizarii
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Plata sponzorizarii

Buna ziua, suntem o firma platitoare impozit pe profit,am dat o sponzorizare in suma de 10000 ron pt. o asociatie. Care este termenul de plata a sumei?
Ultima modificare: Luni, 28 Octombrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: npst , utilizator 12:28, 28 Octombrie 2019
Pana la final de an. Dar sa fi specificat termenul si in contract.
Si care ar fi termenul ca sa pot deduce suma in trim. a III- lea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articol referitor la sponsorizare CristiC1985 CristiC1985 Buna ziua, Imi poate explica cineva la ce se refera ultimul paragraf? \\"p) cheltuielile de sponsorizare şi/sau mecenat şi cheltuielile privind ... (vezi toată discuția)
Declaratie 100 impozit profit si 101 LAZAROVICI ALINA LAZAROVICI ALINA Buna, am urmatoarea speta: -trim I impozit profit 10000, declarat si platit -trim II impozit profit 15000 declarat si platit -trim III impozit pe profit ... (vezi toată discuția)
Impozit profit platit in plus Bonutzu Bonutzu situatie : la trim III o firma a platit un impozit pe profit mai mare decit impozitul minim de plata pe an, la trim IV are pierdere, dar este obligat sa ... (vezi toată discuția)