Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

sunt administrator ,

intrebarea este daca pot beneficia de somaj in conditiile in care societatea functioneaza?
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 15:15, 2 Decembrie 2009
daca vi s a desfacut CIM conf art.65 (din motive care nu tin de persoana salariatului) piteti beneficia de somaj
sunt asociat unic si vreau sa mi desfac CIM si sa beneficiez de somaj, daca se poate?
daca va desfaceti CIM conf art.65 (din motive care nu tin de persoana salariatului) piteti beneficia de somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract munca perioada determinata vio58 vio58 o PERSOANA ESTE ANGAJATA PE PERIOADA DETERMINATA (PINA IN 31.10.2011) ,INDEPLINESTE TOATE CONDITIILE DE PLECARE IN SOMAJ.iNTREBARE decizia pt cim perioada ... (vezi toată discuția)
Daca mi-am dat demisia pot beneficia de somaj? iulia39 iulia39 Beneficiez de somaj daca mi-am dat demisia cu art 79/7 codul muncii? Am lucrat 20 ani fara intrerupere cu carte de munca. (vezi toată discuția)
Somaj! camelia21 camelia21 Buna seara! Ma confrunt si eu cu aceasta pb ca si alti romani!Mi se cere demisia de la servici pe motive care nu tin de mine,ca sa evit certurile si jignirele ... (vezi toată discuția)