avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1299 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Personal de deservire
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Personal de deservire

Personalul cu functia de CASIER I din cadrul unei institutii publice, cu atributii de casier, magazioner, contabilitate primara(conform fisa post)-poate fi numit personal de deservire?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 12:23, 4 Noiembrie 2019
Sa deserveasca ce?
Asta este si intrebarea mea. De ce sunt incadrata la salarizare cu personalul de deservire???
Eu zic sa intrebati angajatorul...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitate functii PANFILE CONSTANTA PANFILE CONSTANTA Buna ziua. Intr-o institutie publica CRESA, magazinerul de acum a absolvit scoala sanitara si unitatea are mare nevoie de de personal la copii si in acelasi ... (vezi toată discuția)
Oug 20/2016 nelămuriri LucaMarcela LucaMarcela Am citit de zeci de ori art 3^1-(1) din OUG 20/2016. Din discuțiile purtate cu alți colegi, funcționari publici din alte primării, reiese că toate ... (vezi toată discuția)
Resusrse umane carpaho carpaho Sunt contabila la o firma iar in atributiuni am salarizare, stocuri, casierie si responsabil resurse umane. daca este nevoie de doua fise de post una pentru ... (vezi toată discuția)