avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 84 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am cumpărat un apartament executat silit pe care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am cumpărat un apartament executat silit pe care foștii proprietari l-au predat cu distrugeri și fără calorifere și chiuvete. Cui să mă adresez?

Buna ziua.

In anul 2017 am achizitionat un apartament prin licitatie publica, iar in 04.03.2019, dupa aproape 2 ani de procese cu fostii proprietari am reusit sa intru efectiv in posesia apartamentului prin evacuarea fostilor proprietari. Mentionez ca acestia nu au fost prezenti la evacuare, ci au predat cheile executorului judecatoresc. intrand in apartament, am constatat printre altele , distrugerea sistemului de incalzire ( lipsa caloriferelor, a centralei de apartament) si a instalatiei de apa ( lipsa chiuvetelor). Am facut plangere penala pentru distrugere si furt, iar politistul mi-a spus ca nu prea sta in picioare furtul, intrucat caloriferele si chiuvetele nu fac parte din apartament. Cui sa ma adresez cu cereri pentru a afla daca apartamentul, dupa ce a fost dat in folosinta, pentru a afla daca acesta a fost predat cu cele mai sus mentionate?
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 5 Noiembrie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Adrian Sulea , Consultant credite si finantari 13:23, 7 Noiembrie 2019
executarea silita a fost declansata din cauza unui credit ipotecar neachitat, In anul 2012, acest imobil a fost scos la licitatie si in 2013 a fost facut un raport de expertiza din exterior, intrucat debitorii nu au permis evaluatorului accesul in apartament. insa, dupa ce am reusit sa intru in apartament si am constatat lipsa bunurilor, se vedea clar ca acolo erau si calorifere si si chiuvete si centralanu au luat tevile si racordurile. probabil nu si-au dat seama
acolo se vad clar ca au fost calorifere, plus ca au lasat tevile si racordurile
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceam vorbire doar despre "probe certe".

Restul, reprezinta doar o simpla discutie fara continut juridic.
Ultima modificare: Joi, 7 Noiembrie 2019
Adrian Sulea, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugerea imobilului achizitionat la o licitatie sustinuta de un executor boggy_2012 boggy_2012 Buna ziua Am urmatoarea speta:am achizitionat un apartament la o licitatie publica,sustinuta de un executor judecatoresc.In momentul in care am intrat in ... (vezi toată discuția)
Distrugere apartament nickdmx nickdmx In urma cu cateva luni am achuzitionat un apartament la licitatie. Dupa mai multe probleme am reusit sa intru in apartament constatand ca acesta este distrus: ... (vezi toată discuția)
Executare silita elisabeta74 elisabeta74 Ce se intampla daca fostii proprietari ai unui apartament, care a fost vandut in urma unei licitatii de catre un executor judecatoresc, vandalizeaza ... (vezi toată discuția)