avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie unica la nastere
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie unica la nastere

Buna ziua,pentru indemnizatia unica de nastere sunt eligibili si parintii care au serviciu sau doar cei care nu au deloc sau unul?multumesc de raspuns
Ultima modificare: Miercuri, 6 Noiembrie 2019
Danutz1990, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:16, 6 Noiembrie 2019
De unde ati scos aceasta sintagma "Indemnizatie unica la nastere" ca in legislatie nu exista?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu paternal iulia_79 iulia_79 Un cuplu, necasatoriti, ambii cetateni romani, ea are si cetatenie din Republica Moldova. Ea insarcinata, vrea cu orice pret sa nasca in Republica Modova, apoi ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ionelageorgiana531 ionelageorgiana531 Buna seara. Pe data de 6.05.2016 m-am angajat la o firma si am lucrat pana pe data de 8.06.2018 dandu-mi demisia. De atunci nu am mai lucrat deloc. Anul acesta ... (vezi toată discuția)
Ajutor pentru mamele fara serviciu bingoo bingoo care sunt ajutoarele sau ce se da la nastere ptr mamele care nu au serviciu (vezi toată discuția)