A fost respinsă, în adunarea generală a asociației, cererea de montare a unui nou modul de interfon suportând toată cheltuiala instalării modulului suplimentar. Cum se poate proceda?
Cum se poate proceda in cazul in care cererea pentru montarea unui modul de comanda interfon cu ajutorul telefonului mobil a fost respinsă în adunarea prin supunere la vot. Mentionez ca exista deja interfon montat, si am solicitat acest lucru suportând toată cheltuiala instalării modulului suplimentar
Sa fiu mai clar, este vorba de o optiune suplimentară, interfonul este instalat de mai mult timp si functioneaza cu cartela, card.
Eu doresc sa folosesc opțiunea pusă la dispoziție de producătorul interfonului, de a monta un modul suplimentar, cu ajutorul căruia pot deschide cu telefonul mobil, fără a afecta functionalitatile existente, suportând costurile integral.
Este foarte simplu, nu vad de ce cineva nu ar fi de acord, atât timp cât nu-l afecteaza cu nimic.
Revin cu intrebarea, respingerea trebuie justificată temeinic, sau pur si simplu, se votează ca nu sunt de acord si asta e ?
In instanta cu ce ma duc, cu raspunsul verbal ?Nu trebuie returnată cererea, cu o rezoluție?
Trebuie să fac observația că titlul a fost modificat, eu nu am instalat, am depus doar cererea pentru aprobare si a fost respinsă prin supunere la vot, fără justificare, rog administratorul site-ului sa corecteze titlul
Demos
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
HMMM, ma intreb cand ati relatat cu exactitudine ceea ce pretindeti ca s-a intamplat?!?
Ati modificat nu numai titlul dar si tot textul, ati schimbat complet sensul, deci speta.
Ceea ce dvs ati vrut sa faceti a fost refuzat prin vot legal in AG al AP.
Nu exista nici o obligatie legala de a motiva un vot legal, deci o decizie a unei comunitati.
Daca nu ne credeti intrebati poporul roman de ce a votat cum a votat, de ce voteaza cum voteaza?!?
Respectati decizia comunitatii, altfel, in justitie, veti fi pasibila de pedeapsa.
Chiar nu aveti capacitatea de a intelege ca interfonul nu va apartine dvs personal?!?
Nu intelegeti ca el apartine AP-ului si constituie o instalatie comuna a acestuia?!?
Nu intelegeti ca dvs nu sunteti decat un pion fara nici o valoare atata timp cat nu stiti sa respectati legile si sa co- interesati majoritatea coproprietarilor?!?
Ce va da dvs dreptul sa faceti/aduceti modificari unei instalatii care nu va apartine?!?
Cu ce drept veti putea cere in justitie reparatii financiare pentru faptul ca ati violat proprietatea altuia (in speta AP-ul)?!?
Va trebui sa studiati cu atentie dictionarul de limba romana, mai ales definitiile privitoare la membru, asociatie, interes si comun, ultimele doua notiuni vor trebui asociate,
Stiti ce cuvant neaos roman defineste bunul plac al unui individ in fata unei decizii majoritare luata de o comunitate?!?
Sfatul meu, vindeti apartamentul si construiti sau cumparati o casa, altfel vecinii s-ar putea sa se cam sature .
In Ro prea multi indivizi se pretind civilizati dar nu cunosc notiunile de viata in comunitate si respect!!!
Eu nu am modificat titlul, am pus un titlu si o intrebare, nu inteleg de ce a trebuit să fie modificat titlul astfel încât să se schimbe sensul problemei ?
De multe ori decizia luată în adunare este diferita de opinia celor din condominiu, scara in cazul de fata, mai ales că în adunări nu se prezintă proprietarii din diverse motive.
De aceea am întrebat dacă se mai poate aborda alta cale, cea de a merge la fiecare apartament individual si a cere parerea si semnătura.
Vecini dificili!!!
chega
vrem sa punem interfon pe scara, iar o vecina care are apartamentul dat in chirie nu vrea sub nici o forma sa puna, adica sa dea bani. ea nefiind deranjata de ... (vezi toată discuția)