avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot evacua un imobil adjudecat la licitatie si cu politia?

Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie deschis un nou proces de executare.Ma pot adresa si politiei sa il pot evacua pe debitor?Mai ales ca am si cadastru si intabulare si am si viza de flotant la acea adreasa?
Cel mai recent răspuns: tudorioan , utilizator 11:35, 3 Decembrie 2009
flash2000srl a scris:

Am adjudecat un imobil prin licitatie publica de la un executor.Acesta a incheiat deja procesul de executare ,inainte de face evacuarea.Spune acum ca trebuie deschis un nou proces de executare.Ma pot adresa si politiei sa il pot evacua pe debitor?Mai ales ca am si cadastru si intabulare si am si viza de flotant la acea adreasa?
Executorul judecatoresc nu a explicat de ce ar mai trebui o alta cerere de executare, atata vreme cat ati participat la o licitatie in urma careia v-ati adjudecat un imobil urmare unei executari silite care a avut finalitate licitatia respectiva. In situatia relatata s-ar impune o actiune in evacuare, desi sarcina ii revenea executorului judecatoresc sa rezolve si aceasta problema. La momentul licitatiei si dupa adjudecare imobilul trebuia sa fi fost eliberat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evacuare dupa adjudecare in executare silita papacico papacico buna seara, am castigat o licitatie de executare silita a unui bun imobiliar. Poate cineva sa-mi precizeze care sunt pasii urmatori care trebuie facuti pentru ... (vezi toată discuția)
Autorizare patrundere executor yamada yamada In urma unei licitatii imobiliare, adjudecatarul apartamentului castigat la licitatie cere incuviintarea executarii silite. Pe portalul justitiei vad ca s-a ... (vezi toată discuția)
Executare silita de catre executor judecatoresc Teos1 Teos1 In urma unei licitatii castigate de la o banca am obtinut ACTUL DE ADJUDECARE care constituie TITLU DE PROPRIETATE asupra unui imobil dar in care eu nu pot ... (vezi toată discuția)