avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... cit este coeficientul la rca 2006-2009
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

cit este coeficientul la rca 2006-2009

Care este coeficientu care se aplica la valoarea de nou la o octavia din 28 04 2006 si accidentata in 30 10 2009 cel din tabel la care o sa mai corectez cu km in plus
24 cred eu sau 32?
Asta la o RCA a celuilat, dauna totala
Cel mai recent răspuns: flash7 , utilizator 13:48, 14 Aprilie 2011
Calcul corect pentru mine (flash) la coeficient
Valoarea de nou luata din ultima oferta de pe piata la data accidentului.
...si era oferta #-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza suma care trebuie sa o primesti la dauna totala? ContSters161836 ContSters161836 Buna ziua Va rog sa ma ajutati sa calculez suma pe care trebuie sa o primesc cu polita rca pentru dauna totala. Masina este un volkswagen polo din 2001 (an ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca cornelpoprock cornelpoprock Buna ziua, Sunt posesorul unui autovehicul Skoda fabricat in 06.2006 si achizitionat de mine in 09.2008. In ian 2010 am fost implicat intr-un accident soldat ... (vezi toată discuția)
Valoare auto catalog lord_costin lord_costin buna ziua, as dori sa stiu de unde se scoate valoarea de catalog a unui autoturism in caz de dauna totala pe rca, metoda de evaluare a masinii in functie de ... (vezi toată discuția)