avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Deducere cheltuieli constructii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Deducere cheltuieli constructii

Buna ziua. Am o microintreprindere cu domeniul de activitate ‘productia altor articole de imbracaminte’. Firma a obtinut un credit bancar de 20 mii euro, iar cu banii doresc sa construiesc spatiu de productie la tara. Problema este ca terenul, proiectul si autorizatia de constructie sunt. emise pe persoana fizica, adica pe mine, care sunt administrator si unic asociat in firma. Ce solutii sunt, avand in vedere ca nu as vrea sa reiau toata procedura costisitoare de autorizare? in baza unui contract de concesiune/superficie pe teren pot deduce cheltuielile pe firma?

mentionez ca voi construi in regie proprie si probabil pentru manopera nu voi putea deduce cheltuieli.
va multumesc
Ultima modificare: Joi, 21 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: robert.constantinescu , utilizator 09:38, 13 Aprilie 2021
Daca afli sau ai aflat intre timp cum se pot deduce cheltuieleile sa imi spui si mie te rog, si eu caut acelasi raspuns. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate construi pe un teren luat in arenda? hingheru hingheru Daca iau in arenda un teren intravilan pe o perioada de 10 ani, pot construi pe el? (vezi toată discuția)
Deducere cheltuieli de la un contract de inchiriere adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, As dori sa stiu cum pot face ca sa-mi deduc cheltuielile pentru urmatoarea situatie: -detin un SRL si as avea nevoie de un spatiu(magazie) ... (vezi toată discuția)
Inchiriere teren de la persoana fizica prest prest Buna seara O Intreprindere individuala,poate inchiria un teren de la o persoana fizica pe o perioada mai mare pt.constructia unui atelier? Se pot deduce ... (vezi toată discuția)