avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Plafon trecere de la tva trimestrial la decont tva ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Plafon trecere de la tva trimestrial la decont tva lunar

Buna ziua,

Care este plafonul pentru trecerea de la decont tva trimestrial la decont de tva lunar?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Noiembrie 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 16:55, 22 Noiembrie 2019
Daca cifra de afaceri depaseste 100.000 € la cursul de la 31 decembrie, atunci treceti incepand cu 01 ianuarie la TVA lunar.

De asemenea, din luna urmatoare efectuarii unei achizitii intracomunitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Trecere de la tva lunar la tva trimestrial stelach stelach Buna ziua, in situatia in care o firma, care inregistrata in registru intracomunitar, desi nu avea cifra de afaceri mai mare de 100000 euro, a trecut la tva ... (vezi toată discuția)
Schimbare perioada declarare tva comangheorghe comangheorghe As dori sa stiu care este cifra de afaceri care trebuie sa o ating, pentru a depune decontul de tva..lunar (acum sunt la trimestru) (vezi toată discuția)
Trecere la tva trimestrial niconikkola niconikkola Buna ziua! Anul trecut in februarie am efectuat o achizitie intracomunitara si am trecut la tva lunar.Intrebarea mea este daca pot trece acum la tva ... (vezi toată discuția)