avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Amendă penală in Germania .
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Amendă penală in Germania .

Buna . Am primit din Germania o amenda penala(regim rutier) in valoare de 1650 euro, , termenul de plata fiind 3 decembrie , ce consecinte sunt pentru neplata acesteia ? Sunt incapabil financiar pentru achitarea acesteia.
Ultima modificare: Luni, 25 Noiembrie 2019
Cristian Rafaila, utilizator
Cel mai recent răspuns: Mihaela Purcarescu , utilizator 09:49, 21 Octombrie 2020
~ Conținut șters la cerere ~
Buna ziua! Am si eu o amendă din decembrie 2018 penala de circulație în care am fost prins băut la volan, am plecat din Germania și nu am primit nimic in țară, dar am inteles de la prieteni ca amendă este de 1800 de euro. As vrea sa plătesc dar nu stiu ce si cum. Ce riscuri sunt daca ma întorc la munca in Germania dar nu in acelasi oras? Mentionez ca am fost căutat de poliție la adresa respectiva!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda ContSters278793 ContSters278793 Buna ziua sotul meu are o amenda penala in germania de 510 euro pt ca avea in masina un pistol cu bile care nu era al lui si nu avea permis.si nu avem bani sa ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa ! stefanu stefanu Am primit o amenda administrativa de 100 ron si 30 de ron cheltuieli de judecata . Daca nu o sa platesc in 15 de zile ce o sa se intample ? (vezi toată discuția)
Permis de conducere aliass_26 aliass_26 Buna ziua, As dori sa stiu daca cetatean roman stabilit in Germania, care are permis de conducere luat acolo, politia romana i-l poate ridica daca a fost ... (vezi toată discuția)