avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlul gresit pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlul gresit pe teren

Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Avem un titlu original din anul 1947, pe o suprafata de 7,19 ha din care s-a primit pe titlu doar 6,06 ha. Cum putem intra in posesie diferentei? Mentionez ca toata suprafata este pe aceasi locatie, unde se gaseste si locuinta.
Va multumesc si astept raspunsul

Alte discuții în legătură

Cadastru gresit si probleme la intabulare trica599 trica599 Buna ziua! In anul 2002 am cumparat un teren de 800 mp reprezentand 1/2 dintr-o parcela mai mare, dreptunghiulara, de 1600 mp, in judetul Arges. In momentul ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat, intabulare SimoSimona SimoSimona Buna ziua! In urma cu 5 ani am divortat, iar din cauza nepunerii de comun acord asupra bunurilor, nu s-a facut partajul. In timpul casatoriei am cumparat ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren agricol DeGia DeGia Buna ziua. As dori daca se poate sa ma ajutati in legatura cu retrocedarea unui teren agricol. In anul 1998, pe baza legii 169/1997 pentru modificarea ... (vezi toată discuția)