avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CFP/CFG
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CFP/CFG

Exista vreun criteriu de incompatibilitate intre persoana care acorda viza CFP si persoana care acorda viza CFG? in momentul de fata societatea dispune de un nr. redus de personal, motiv pentru care ne gandim sa dam o decizie perosanei care exercita CFG si pentru viza CFP.

Alte discuții în legătură

Abuz in serviciu decizie allview777 allview777 Buna! Sunt in situatia in care conducerea societatii, cu capital integral de stat, forma juridica SA, mi-a retras dreptul de viza de control fin. ... (vezi toată discuția)
Cum se calculează ? oanaportar oanaportar Bună ziua ! Directorul instituției noastre trebuie să emită o Decizie de desemnare angajat care să aplice viza CFP - sigiliul nr.2. Un alt angajat ... (vezi toată discuția)
Persoana desemnatã cu acordare vizei de cfp, poate fi membru într-o comisie de licitatie, în cadrul societãþii unde lucreazã? Diaconu Camelia Diaconu Camelia Poate o persoană care este desemnată să acorde viza de control financiar preventiv propriu să participe ca membru într-o comisie de licitaţie, comisie ... (vezi toată discuția)