avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Declaratie fiscala TVA pentru nerezidenti
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Declaratie fiscala TVA pentru nerezidenti

Ce tip de declaratii fiscale sunt obligatorii pentru platitorii de TVA ,acestea fiind persoane fizice/juridice nerezidente . Si daca acestea pot fi depuse online.?
Cel mai recent răspuns: Radu Varciu , Consultant fiscal 14:26, 13 Decembrie 2019
aceasta ar insemna ca legea a fost modificata si ca depunerea acesteia nu mai poate avea loc prin mijloace electronice? este straniu ca fiecare contribuabil sa merga in rominia pentru inregistrare ,chiar si prin reprezentant ,acestea neaviind atit adresa fiscala in rominia cit si sediu permanet. Pentru contribuabilii nerezidenti ar fi trebuit sa existe cel putin un mijloc de comunicare la distanta ,ex.postal sub semnatura,asa cum exista si in alte Tari parti ale EU. Cunosteti cumva o adresa de e-meil sau date de contact cum as putea lua legatura cu cineva specializat in domeniul Persoane fizice/juridice contribuabili nerezidenti impozabili TVA in Rominia.
Va sunt profund recunoascatoare pentru culaboarea Dumneavoastra.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
tel nr. 0314039160

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie 392b Anaeli195 Anaeli195 Buna seara, Puteti sa-mi spuneti, Decl.392 B se depune in format pdf.sau conform versiunii 1.0.6. din 24.01.2014 care se descarca de pe saitul anaf ? In ... (vezi toată discuția)
Documente anairam2807 anairam2807 Declararea Punctului de lucru la administratia fiscala?????? Asa este? Daca da -Ce trebuie sa fac pentru a intra in legalitate? (vezi toată discuția)
Procura pentru semnatura electronica alina40 alina40 Buna ziua, daca a depus cineva la ANAF declaratia 150 si documentele solicitate pentru semnatura electronica, poate ne ajuta spunandu-ne ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)