avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Certificat de integritate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Certificat de integritate

Ce considerați că ar trebui să înțelegem din această lege prin care se cere eliberarea acestui certificat de integritate, care e de fapt o adeverina. eu consider că.la angajare, zice.legea iar inspectoratul școlar. Cere la tot personalul care lucrează cu copii...etc
Ce ar trebui să înțeleg.? Eu consider că reprezintă defăimare la adresa meseriei de cadru didactic.
Cel mai recent răspuns: RamonaU , utilizator 09:37, 12 Decembrie 2019
"... au obligația de a solicita persoanelor cu care încheie raporturi de muncă, contracte de voluntariat sau alte asemenea raporturi prezentarea certificatului de integritate comportamentală."

In speta, este vorba despre angajare...
va multumesc pentru confirmarea celor sustinute de mine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca lyly64 lyly64 Buna ziua, va rog, potrivit art.18 alin 1. din Legea. 118/2019 angajatii trebuie sa aduca adeverinta de integritate comportamentala. Cine sa aduca adeverinta ... (vezi toată discuția)
Cum intru in posesia unei carti de munca! ContSters140106 ContSters140106 Buna seara. Va rog daca m-as putea ajuta in legatura cu o problema care a inceput sa ma depaseasca de aceea cer ajutorul vostru. Parintii mei au divorat ... (vezi toată discuția)
Incalcare legii in etapa pretransfer a cadrelor didactice christina_geanina christina_geanina Buna ziua! Prin prezenta va solicit opinia de specialitate, intrucat ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata unei unitati de invatamant subordonata ... (vezi toată discuția)