avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1317 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare cu testament autentificat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare cu testament autentificat

Buna seara,
Daca o persoana a intocmit un testament autentificat la notar pentru un apartament, mai poate sa-l vanda fara a solicita la notar anularea testamentului?
Astept raspuns de la experti.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Corina89 , utilizator 16:41, 22 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
cereti in instanta punerea e sub interdctie si cereti sa fiti tutorele ei.
In completarea ultimului raspuns primit, acela de a o interzice si sa deveniti tutiore ceea ce ar fii cel mai bine, scoateti certificat medico-legal de la IML sau eliberat de catre o comisie, nu doar de un singur medic. O comisie este mai greu de "cumparat" respectiv de atacat sau IML. Oricum varianta cu IML -ul era si o recomandareba unei judecatoare facuta unei familii care venisera tot asa sa interzica pe cineva. Chiar daca l-a vazut personal, nu putea sa decida interzicerea fara un act eliberat de IML.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Testament, promisiune nerespectata luminita6 luminita6 Buna ziua....as dori un raspuns va rog frumos in urmatoarea situatie....am dobandit un apartament prin testament notarial in prezenta martorilor,,,ulterior la ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare ulterioara unui testament Relu73 Relu73 Mă numesc [editat] si sunt din Alba Iulia.Eu si fratele meu am întretinut cu bani si alte bunuri ani de zile un unchi si o mătusă care nu au urmasi si ... (vezi toată discuția)
Testament cristel52 cristel52 Buna seara, Doresc sa stiu daca un proprietar poate vinde apartamentul lasat initial prin testament (nu copiilor lui). Anularea testamentului trebuie facuta ... (vezi toată discuția)