avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Incetare contract de intretinere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Incetare contract de intretinere

Decedata a semnat un contract de intretinere cu mama ei, dar intre timp a murit . Fiica decedatei este obligata sa intretina bunica dacă a ramas ca singura moștenitoare?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:24, 30 Decembrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
E obligata daca vrea sa mosteneasca casa. Daca nu se inteleg in sensul continuarii prestarii intretinerii sau a platii unei sume, contractul se reziliaza ( e necesara o actiune in instanta) si batrana poate semna cu altcineva, cine o poate intretine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de partaj voluntar cu uzufruct viager cipriang4s cipriang4s Buna ziua,numita C M. a incheiat un Contract de partaj voluntar prin care ia lasat casa unui nepot cu instituirea uzufructului viager!Nepotul nu a ingrijito pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract de intretinere ioangeorgeb ioangeorgeb In ce conditii poate o persoana care nu este parte a unui contract de vanzare-cumparare cu sarcina intretinerii sa ceara rezilierea acestui contract, in ... (vezi toată discuția)
Obligatii si drepturi cu privire la mostenire raluk25 raluk25 Buna ziua. Problema mea este urmatoarea: mama mea a decedat in urma cu cateva luni. Ne-a ramas drept mostenire mie (22 ani ), fratelui meu (18 ani) si ... (vezi toată discuția)