Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Site web - litigii si proprietati imobiliare

Oare exista vreun site web in Romania unde se poate verifica statusul unei proprietati (e.g. casa, teren): cine sunt proprietarii, daca exista litigii etc?

Multumesc,
Dan
Buna ziua,
Nu exista, dar va puteti informa la OCPI solicitand un extras de carte funciara.
De asemenea si printr-o verificare pe sait-ul primariei pentru a vedea daca terenul respectiv face obiectulunei notificari pe legea 10 sau 18.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Ianuarie 2020
Cabinet individual de avocat „Petrescu C.”, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare teren intravilan karina silvia karina silvia cum pot fi sigura ca acelasi teren nu a mai fost obiectul unui precontract si la altii ? la notariat se poate vedea daca un teren a mai fost vandut ... (vezi toată discuția)
Informatii privind cumpararea unui pamant danamessage danamessage Eu doresc sa cumpar 2000 m² de pamint pt a-mi construi o casa (regiunea Neamt). Sint de 10 ani plecata din tara si prin forum am aflat ca trebuie sa am ... (vezi toată discuția)
Discrepanta categorie teren carte funciara-urbanistica primarie stefanprisacariu stefanprisacariu Buna seara, Sunt interesat sa cumpar un teren. Proprietarul are intabulare si pe extrasul de carte funciara din 2015, apare ca este intravilan, categoria ... (vezi toată discuția)