Decalaratia unica a aparut in data de 27 ianuarie, termenul de depunere a fost 16 martie, dar am inteles ca azi prin Ordonanta de Guvern termenul va fi 25 mai - urmeaza ca aceasta Ordonanta sa fie publicata in Monitorul Oficvial.
Buna ziua,
Vroiam sa stiu pana cand trebuie achitat impozitul aferent veniturilor din 2020. Puteti sa-mi spuneti ? Multumesc
Buna ziua,
Vroiam sa stiu pana cand trebuie achitat impozitul aferent veniturilor din 2020. Puteti sa-mi spuneti ? Multumesc
buna ziua ,
daca venitul din chirie realizat pe 2019 este acelasi ca cel de pe 2018, DU fiind depusa anul trecut pe 15.03.2019,....trebuie depusa din nou aceasta declaratie in spatiul virtual privat ??? sau pur si simplu platesc aceeasi suma ??
va multumesc !
Florian59 a scris:
buna ziua ,
daca venitul din chirie realizat pe 2019 este acelasi ca cel de pe 2018, DU fiind depusa anul trecut pe 15.03.2019,....trebuie depusa din nou aceasta declaratie in spatiul virtual privat ??? sau pur si simplu platesc aceeasi suma ??
va multumesc !
Doar dumneavoastra stiti ca s-a intamplat la fel in 2019 ca si in 2018. Cei de la ANAF nu presupun ca fiind subinteles, pentru ca s-ar fi putut intampla si altfel (de exemplu, dumneavoastra stiti ca o sa incasati la fel in 2020 ca in 2019 si 2018?) .
Dincolo de paranteza de mai sus, aveti obligatia legala de depunere a DU pe tot timpul derularii contractului de inchiriere.
~ final discuție ~