avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract prestari servicii
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract prestari servicii

Sunt o cofetarie si ma intereseaza daca pot avea contract prestari servicii cu o firma care are CAEN 1071 la fel ca mine,daca poate lucra la mine administratorul sau un angajat al firmei pe baza contractului de prestari servicii;din ce stiu in domeniu alimentar nu ar fi voie ca la constructii,manichiura,etc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua! administrez o societate cu cod caen 5620 respectiv ... gabi munteanu gabi munteanu Buna ziua! Administrez o societate cu cod CAEN 5620 respectiv BARURI.In cadrul societatii am un punct de lucru cu certificat constatator avand cod CAEN 1071 ... (vezi toată discuția)
Este obligatoriu să ai diplomă de brutar/patiser/lucrător comercial? Ovidiu1206 Ovidiu1206 Bună ziua. Urmează să deschid o brutărie/patiserie/cafenea (CAEN 1071), unde o să lucrez eu, soția și mama soției. Soția în față la casă ca și ... (vezi toată discuția)
Functia unui angajat suciugeorgeta suciugeorgeta Ce functie trebuie sa aiba un angajat intr-o firma de prestari servicii instalati sanitare pentru ca el sa poata semna un eventual contract de prestari ... (vezi toată discuția)