avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector ?

Acum ca victoria lui Traian Basescu este evidenta , trebuie sa vedem daca Liviu Negoita ajunge premier sau ramane primar de sector .

Voi ce parere aveti ?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
Costinel Burca, Contabil
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 00:57, 10 Decembrie 2009
Ma indoiesc sincer ca solutia va fi Negoita, cu atat mai putin Tariceanu...probabil va fi vorba de un premier pdl-ist cu acte in regula / sau in neregula!
Gata.Am deschis televizorul si ce am aflat :ca o sa dam faliment.Asa, macar se va termina tot.Ca de inteles, nu se intelege nimeni , si toti o tin pe a lor.Cred ca nu mai apucam solutia Curtii , ne termina pana atunci , nu tu buget, nu tu guvern , nimic.
Cred ca pana una , alta , Emil Boc o sa ramana in functie pana la anul , cu voia lui El Comandante ! :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pe cine o sa desemneze traian basescu sa formeze guvernul si sa devina prim-ministru Costinel Burca Costinel Burca Pentru ca topicul in care intrebam daca Liviu Negoita ajunge prim-ministru sau ramane primar de sector , ... (vezi toată discuția)
Frauda electorala in romania MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE La noi ca la nimeni! Nu gasesc decat o singura explicatie : ca unii oameni si-au pierdut mintile! Nimeni si nimic nu poate justifica pierderea libertatii ... (vezi toată discuția)
Unde fugim de alegerile astea? Ana-Maria  Dutescu Ana-Maria Dutescu Doamne, de ce m-ai pedepsit sa ma nasc in Romania? La 20 de ani de la caderea ceausismului astept cu interes caderea basescismului, am ajuns sa-l vad pe ... (vezi toată discuția)