Dupa cat timp se prescrie o donatie facuta in 1981 si care nu a fost depusa la succesiune de catre cel in drept sa beneficieze de ea. Ce se mai poate face dupa atatia ani?
Problema este ca ea la succesiune nu a prezentat aceasta donatie. Daca ar fi prezentat-o mama mea ar fi ramas cu mai mult de 3/4 din casa. Problema este ca ea nu a prezentat-o nestiind de ea,
In ce sens nu a stiut de donatie? Nu a stiut ca i se donase casa? Ratacise inscrisul?
...ce am inteles eu:ca ar fi vorba de o declaratie-oferta de donatie...daca aceasta nu este urmata de o declaratie de acceptare din partea beneficiarului, ea devine caduca in cazul in care donatorul decedeaza inaintea acceptarii...
Mostenire
giulia84
Buna ziua,am avut un proces pentru dzbaterea mostenirii dupa tata,(noi fiind 4 fratii si mama,) am dezbatut-o in tribunal in care 2 din frati nu sau ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune
sabou
Buna ziua,
in urma declaratiei de iesire din indiviziune ,dupa moartea socrului,sotul a cedat cota lui de proprietate fratelui sau fara sulta,dar cu sarcina ... (vezi toată discuția)
Succesiune
2claudia.m
buna ziua,
as vrea sa ma ajutati cu cateva lamuriri:
tatal meu a decedat acum 2 ani, din prima casatorie suntem 2 frati, din a doua casatorie nu exista ... (vezi toată discuția)