avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... clauza de mobilitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

clauza de mobilitate

Buna seara,
As vrea sa ma lamuriti cu urmatoarele aspecte:
- la clauza de mobilitate, ce categorie de salariati ar intra? de exp., pt agentii de vanzari ar trebui inclusa o astfel de clauza? sau pentru soferi care merg prin tara sau afara?,
-prestatiile suplimentare cum ar trebui sa sune? exp. 3 % din salariu brut sau suma fixa, ...iar la prestatiile materiale banuiesc ca sunt: telefon, laptop, masina...
- aici prestatiile suplimentare (cele in bani) banuiesc ca sunt de natura salariala, adica se supun tuturor retinerilor
Multumesc

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare rosler rosler Am 4 angajati pe post de agenti de vanzari care nu isi desfasoara activitatea la sediu ci trebuie sa mearga la clientii din aria lor de responsabilitate: 1. ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale soferi mioara danaila mioara danaila O firma de turism organizeaza, la cererea clientilor ,excursii in week-end. Soferul este angajat cu contract de munca de 8 ore. In cursul unei saptamani , ... (vezi toată discuția)
Locul de muncã - agent de vânzãri MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă cer un sfat în următoarea problemă. Urmează să angajez un salariat pe funcţia de agent de vânzări cod cor 332203. În cim la ... (vezi toată discuția)