avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... inchide PFA
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

inchide PFA

as dori sa-mi inchid PFA-ul in instanta adica in insolventa si pe urma faliment dar mi sau furat actele si casa de marcat ce pasi ar trebui sa fac.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 15:28, 7 Februarie 2020
Cererea de intrare in insolventa trebuie sa fie insotita de actele de la art. 67 din Legea 85/2014.

Daca nu le aveti va trebui sa refaceti contabilitatea (pentru asta obligatoriu e nevoie de contabil) si apoi sa depuneti cererea de intrare in insolventa.

Sper sa va fie de folos informatiile.
Conform legii, publicare anunt pierdere, refacere documente, cand este posibil,refacerea estimativa a incasarilor din casa.Asta daca nu sunt gasite de politie intre timp.Sanatate !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare pfa sorin_ilie sorin_ilie As vrea sa demarez actele pentru falimentul firmei pe care o detin(un SRL) si sa infiintez un PFA.Pot avea probleme(nu am datorii catre stat)?In noul PFA ... (vezi toată discuția)
Faliment crisrian crisrian Am un SRl la care de curind am inchis toata activitatea , am platit toti furnizorii mai am datorii la ANAF de aceea as dorii sa cer falimentul. Cum ... (vezi toată discuția)
Magazin alimentar pe i.i. in faliment andreea_lazar andreea_lazar Buna ziua Am pe cineva care are un magazin alimentar , este II , si vrea sa l declare in faliment....nu are vanzare. Care sunt pasii care trebuie sa i ... (vezi toată discuția)