avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire sau alte violențe
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire sau alte violențe

Bună seara. M-am certat cu două persoane și am proces penal art.193 lovire sau alte violențe. Cu unul din reclamanți care sa prezentat la istantă am ajuns la împăcare...celălalt reclamant nu sa prezentat la nici un termen. Pentru încheierea procesului este necesară retragerea plângerii ambilor s-au se poate doar cu a unuia din reclamanți? Țin să precizez că celălalt nu sa prezentat la nici un termen și nici nu este interesat de acest proces. Vă mulțumesc!
Trebuie fiecare persoana vatamata sa-si retraga plangerea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie lovire si alte violente dupa retragerea plangerii radianachim radianachim sunt chemat in instanta in calitate de inculpat intr-un dosar cu obiectivul;lovirea sau alte violente,verificarea legalitatii administrarii probalor si a ... (vezi toată discuția)
Retragerea plangerii penale sau impacarea partilor ? cezarad cezarad Am o intrebare. Intr-un dosar, o persoana a fost atacata de mai multi indivizi si batuta. Incadrarea juridica - loviri si alte violente, art. 193 NCP ;i ... (vezi toată discuția)
Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau ... Andreea12389ff Andreea12389ff Dacă am făcut o declarație ca ma bătut partenerul și o iau declarația înapoi și am trecut și prin tribunal se poate lua înapoi? (vezi toată discuția)