Am si eu o intrebare la voi. Am un caz putin asemanator cu cel prezentat aici. E vorba de o ultima factura emisa de conex dupa ce am incetat colaborarea cu ei, factura de care nu am avut stiinta decat dupa ce m-au sunat de la KSI. Factura e din 2002. Bun eu nu vreau sa discut cu KSI. Doresc sa trimita dosarul inapoi la connex si acolo rezolv problema cu ei. KSI a pus niste sume colosale, nu stiu ce taxe de reziliere desi eu am incetat colabirarea la implinirea termenului nu inainte. Deci este posibil sa cer acestora sa trimita dosarul la connex si eu sa rezolv problema cu connex?
Avand in vedere ca tu ai avut contractul cu Connex cu ei trebuie sa discuti. De ce nu te duci cu contractul si ultima factura din 2002 la connex s vb cu ei sa solutionati problema. chiar daca connexul a facut contract cu KSI, tu poti sa vb oricand direct cu connexul fara sa fi obliga sa treci la Ksi.
Pai am fost dar Connex zice asa: "sunati la nr asta de tel (la KSI) si rezolvati problema acolo ca noi nu mai putem face nimic. Dosarul dvs a fost inaintat la aceasta firma, asa zisa creanta au cesionat-o catre firma asta." Iar cei de la KSI...nu va spun ce limbaj folosesc, ce metode de intimidare au...au impresia ca romanu nu citeste o lege, nu se gandeste sa apeleze la un avocat...