avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 668 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inregistrare convorbire telefonica
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inregistrare convorbire telefonica

Buna ziua!
Am solicitat un impumut,iar raspunsul, negativ, l-am primit telefonic.
Convorbirile sunt inregistrate la operatorul de telefonie, daca da, Instanta poate solicita inregistrarea?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 18:14, 15 Noiembrie 2020
În procesul civil, înregistrările telefonice pot fi folosite ca probe numai dacă acestea au fost efectuate cu acordul ambelor părți.
Și bineînțeles dacă mai există, tehnic.
Faptul ca va refuza împrumutul nu va da un drept de a da in judecata.
Ar fi bine sa stiti acest lucru.
Buna ziua! Va multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra! Nici in temeiul "ORDONANTA nr. 137 din 31 august 2000 (*republicată*),ART. 10, lit.d)" nu am dreptul de ai da in judecata?
Cu stima,
Buna ziua.
Doresc sa stiu daca este legal ca un lucrator de politie de la relatii cu publicul al unei sectii de politie poate intercepta si inregistra cu ajutorul telefonului mobil personal, continutul convorbirilor in intrare cu cetatenii care apeleaza respectiva sectie pe numarul fix al sectiei (nu vorbim de 112)
Va multumesc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 14 Noiembrie 2020
Dan17, utilizator
Buna ziua! Va multumesc pentru raspunsul Dumneavoastra! Nici in temeiul "ORDONANTA nr. 137 din 31 august 2000 (*republicată*),ART. 10, lit.d)" nu am dreptul de ai da in judecata?

Alte discuții în legătură

Buna ziua. doresc sa stiu daca un lucrator de politie de la relatii ... Dan17 Dan17 Buna ziua. Doresc sa stiu daca un lucrator de politie de la relatii cu publicul al unei sectii de politie poate intercepta si inregistra legal cu ajutorul ... (vezi toată discuția)
Interceptari telefonice... intrebare! danielmarin danielmarin Buna seara, am o intrebare si sper sa pot gasi raspunsul aici. In situatia in care , o persoana este inplicata intr-un dosar, si singura proba inpotriva ... (vezi toată discuția)
Sunt toate convorbirile telefonice inregistrate? masterand07 masterand07 Curiozitatea mea se refera la situatia tuturor convorbirilor telefonice. Sunt ele inregistrate in vreun mod? De exemplu, daca intr-o convorbire telefonica s-a ... (vezi toată discuția)