avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare part time
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare part time

Bună ziua. Aș dori să știu de când e posibil să lucrez 4 ore pt un angajator fără taxe suplimentare pt acesta? In sensul de a plăti taxele aferente doar pt 4 ore. Vă întreb pt că luna trecută contabilul acestui angajator a spus că încă nu se poate. E adevărat acest lucru sau nu este de bună credință? Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: EugenioAmi , utilizator 13:09, 12 Februarie 2020
De la 01.01.2020 se plătește la salariu ...nimic in plus.
Imi puteti spune,va rog, care este legea_ Pt. ca angajatorul meu tot zice ca nu se poate. As vrea sa ii arat direct legea. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare. ingeras2005 ingeras2005 buna ziua .am o fata care sa ingajat la o firma de contabilitate .patronul ia propus sa lucreze 8 ore .dar in contract e trecut 4 ore.si as vrea sa stiu daca e ... (vezi toată discuția)
Obtinere somaj dupa renuntarea la locul de munca Raoul_mw Raoul_mw Buna ziua. Am o cunostinta care lucreaza intr-o firma de un an si patru luni si ar dori sa renunte la locul de munca. Problema este ca daca isi da demisia nu ... (vezi toată discuția)
Preaviz Ana_Alina Ana_Alina Buna ziua, Lucrez pe postul de asistent comercial pe un santier al companiei \"x\", santierul este aproape finalizat, insa compania angajatoare isi continua ... (vezi toată discuția)