avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Care e baza de calcul la venitul incasat din dobanzile ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Care e baza de calcul la venitul incasat din dobanzile bancare pe 2019 ?

Venitul net incasat (din care banca nu a scazut impozitul) sau venitul brut ? (din care banca nu a scazut impozitul) Multumesc

Alte discuții în legătură

Calcul indemnizatie crestere copil in cazul drepturilor de autor andreeat80 andreeat80 Buna ziua, Am nascut in luna februarie a acestui an, iar in cele 12 luni anterioare am avut pe langa contractul de munca si un contract de drepturi de ... (vezi toată discuția)
Cass din dobanzi bancare -declaratia unica DEBRA DEBRA Cum se calculeaza CASS din dobanzi bancare ca sa pot vedea daca depasesc sau nu plafonul de 12 salarii minim brute ? Din dobanda neta cumulata a depozitelor ... (vezi toată discuția)
Veniturile din chirii sa iau in baza de calcul a cass la valoarea bruta sau neta? Alo2016 Alo2016 Veniturile din chirii sa iau in baza de calcul a CASS la valoarea lor bruta sau la valoarea neta adica dupa scaderea impozitului datorat (asa ca de ex ... (vezi toată discuția)