avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Costuri înființare magazin second hand
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Costuri înființare magazin second hand

Ce suma este necesară pentru deschiderea unui magazin cu imbracaminte second hand ?
Ultima modificare: Luni, 17 Februarie 2020
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Babes Monica Elena , utilizator 18:00, 26 Februarie 2020
Nu este o suma fixa pe care sa v-o spuna cineva.
Va infiintati la registrul comertului o intreprindere individuala pe adresa dumneavoastra di buletin. Apoi incheiati contract de inchiriere cu proprietarul pentru spatiul in care va veti amenaja magazinul sau contract de comodat daca spatiul este deja in proprietatea dumneavoastra. Cu acest act si cu cele de infiintare a intrerinderii individuale, inregistrati la registrul comertului punctul de lucru al intrepinderii individuale.
Abia dupa aceea incpeti sa cumparati tot ce va trebuie pentru a repara sau amenaja spatiul in care va fi magazinul si sa va aduceti si marfa, toate numai cu factura pe intreprinderea individuala.
Dupa inregistarea si a punctului de lucru la registrul comertului, veti incepe si procedura de cumparare si fiscalizare a casei de marcat (va trebuie certificatul constatator de la registru pentru acel punct de lucru) astfel ca totul sa se incheie si sa puteti folosi casa de marcat cand aduceti marfa pentru vanzare.
In maxim 30 de zile de la infiintarea la registrul comertului a intreprinderii individuale veti depune declaratia unica cu valorile estimate a le realiza in acest an la venituri si cheltuieli.Tot in acest timp veti merge si la primarie (directia de impozite si taxe persoane juridice) sa depuneti declaratia pentru taxa pe firma.
Da am înțeles... Dar as dori un buget cu cât ar trebui să încep?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschidere second hand Apostol27 Apostol27 Îmi poate spune cineva va rog, de ce acte am nevoie sa vad haine second hand, spațiul fiind al meu...? (vezi toată discuția)
Infiintare firma Andreyene Andreyene Doresc sa imi deschid un magazin de second hand eu impreuna cu prietena mea .si doresc sa mai am unu sau doi angajati.. cum ar trebui sa procedez il legatura ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu magazin mixt, acte necesare Dani Ela 112 Dani Ela 112 As vrea sa inchiriez un spatiu pentru a deschide un magazin mixt in zona rurala si nu stiu ce acte imi trebuie si nici cu ce sa incep ... As vrea daca se poate ... (vezi toată discuția)