Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cetatean de peste prut doreste sa-mi cumpere masina...cum procedez

Buna seara, in urma anuntului postat ( cum ca vand un autoturism) pe un site de vanzari, am fost contactat de o persoana de origine moldoveneasca ( Balti de peste Prut ) cum ca doreste sa-mi achizitioneze masina ( el aflandu-se la munca in Romania si dorind sa se intoarca acasa cu vreo masina ... ).
Intrebarea mea este, cum ar trebui sa procedez...
Eu vreau sa ajung la Primaria Municipiului Iasi sa fac cu el act de vanzare cumparare... dupa care sa trec pe certificat, Instrainat catre "Ion Popescu"... si acesta mai doreste sa-l trec vama cu masina mea, ( achizitionata de el ) deoarece nu are permisul de conducere la el.... ideea este ca eu trec vama cu masina si ma intorc inapoi in RO fara autovehicul ( nu pare suspect la vama ? ).
Cum ar trebui sa procedez ?
Astept un sfat va multumesc !
Ultima modificare: Miercuri, 19 Februarie 2020
Marius V, utilizator

Alte discuții în legătură

Cetatean roman ramas fara acte la intrarea in tara Petre Enache Petre Enache un var al meu, cetatean roman, rezident in Franta, ma suna disperat ca i s-au furat toate portofelul cu toate actele de identitate, pana la intrarea in vama ... (vezi toată discuția)
Inima unei natiuni si virusul ce ne mananca sufletele Ilie Stanica Ilie Stanica ma uitam acum cateva momente la interpreta Moldovei la Eurovision si mi-a venit sa exclam:- ce inima a avut poporul asta! undeva in mijlocul satelor ... (vezi toată discuția)
Procura pentru reprezentarea unei persoane din strainatate in vederea vanzarii unui autoturism Roxana Ioana Roxana Ioana Bună ziua, tatăl meu dorește sa vândă un autoturism el fiind unicul proprietar, mașina adusa din afara în momentul de fata are numerele provizorii ... (vezi toată discuția)